Onze werkwijze

De kwaliteitsmeubels van Trotss zijn alleen te verkrijgen via woonwinkels en haardencentra die met ons samenwerken; wij zijn geen meubelleverancier die direct aan klanten levert. Via de aangesloten winkel wordt de persoonlijke service en het advies over woontrends geboden die Trotss als meubelmerk zo belangrijk vindt. Dat is het bijzondere aan Trotss.

Onze werkwijze:

  • De stylistes van de winkel brengen je wensen in kaart – met veel aandacht voor jouw persoonlijke woonstijl.
  • Op locatie wijs je aan wat je mooi vindt, zodat op basis van deze input drie Trotss-ontwerpen gemaakt kunnen worden. Waar nodig, geeft Trotss suggesties voor een nog beter ontwerp.
  • Als je tips wilt met oog op je woonstijl, dan kunnen de stylistes van de winkel je adviseren.
  • De winkel inventariseert al je wensen en communiceert ze naar Trotss, waar de ontwerpen worden gemaakt.
  • Uit de drie voorgestelde Trotss-ontwerpen kies je je favoriet; je kunt natuurlijk nog aanpassingen doorgeven die wij verwerken.
  • Een 3D-afbeelding van het uiteindelijke ontwerp toont hoe het meubel eruit komt te zien.
  • We beginnen met de vervaardiging van jouw meubel en leveren deze aan je op via de woonwinkel of het haardencentrum.

De winkels die Trotss als meubelmerk aanbieden, zijn zorgvuldig geselecteerd zodat de maatwerk meubels passen bij de collectie van de winkel in kwestie. Kortom, bij één winkel kun je terecht voor al je interieurwensen en een uniek woonmeubel op maat. Dankzij de persoonlijke service weet je precies waar je aan toe bent en kun je naar het moment van oplevering toe leven!

Voor woonwinkels en haardencentra

Op zoek naar een meubelleverancier die unieke meubels maakt? Meubelmerk Trotss vertelt graag meer over de collectie en mogelijkheden. Trotss kan bijvoorbeeld een deel van de winkel inrichten met meubels van ons meubelmerk. Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal meubels in te kopen om in de winkel te etaleren; zo kies je items die echt bij de collectie passen. Trotss zorgt hoe dan ook dat er diverse verkoopattributen aanwezig zijn. Meer weten? Neem contact met ons op