De stijl van meubelmakerij Trotss

Warme, persoonlijke en unieke meubels op maat: dat is Trotss! Onze vakkundige meubelmakerij vervaardigt kasten, stoelen, tafels, dressoirs, banken, salontafels, nachtkastjes, linnenkasten, bedden, ombouw van bedden, badkamermeubels, servieskasten, wandmeubels, tv-meubels en nog veel meer. Bijzonder in ons assortiment zijn de meubels als kunstobject. Op verzoek maakt onze meubelmakerij ook creatieve en kunstzinnige woonmeubels, die desondanks heel functioneel zijn.

Bekijk de collectie.

Design van unieke meubels

De designs van Trotss zijn te omschrijven als ongewoon praktisch en in verschillende woonstijlen te realiseren, zoals modern, landelijk en klassiek. Het is onze uitdaging om een meubel op maat vorm te geven, waarvan mensen vooraf dachten dat het eigenlijk niet mogelijk was. Trotss kijkt verder en gaat na wat wel te realiseren is – op een andere manier en met een bijzonder design. Onze meubelmakerij maakt onverwachte combinaties van materialen, bijzondere indelingen en zorgt dat je een meubel op maat ontvangt dat een echte eyecatcher in je interieur is.

Bekijk de collectie.

Houten meubels op maat

Hout is het materiaal dat wij voornamelijk gebruiken tijdens de vervaardiging van unieke meubels – indien gewenst gecombineerd met glas en kunststof. Het soort hout, glas en de kleur hiervan kies je zelf. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om glas in de buffetkast te gebruiken, dat wordt beplakt met sfeervolle designs of een foto van familie of vrienden. Een meubel op maat moet hoe dan ook eigen zijn; het moet passen bij je smaak en woonstijl. Trotss werkt daarom samen met zorgvuldig geselecteerde woonwinkels, zodat je de materialen kunt aanraken, ervaren en voelen om vervolgens een keuze te maken die bij je past. De stylistes van de winkel adviseren je waar nodig en kunnen je meer vertellen over de actuele woontrends en meubels die binnen jouw interieur passen. Onze meubelmakerij maakt op basis van jouw voorkeuren drie unieke Trotss-ontwerpen; van je favoriet ontvang je een 3D-afbeelding voordat we met de vervaardiging beginnen. Wil je ook een uniek meubel op maat dat net even anders is? Bezoek dan één van de aangesloten woonwinkels!

Bekijk de collectie.