Meubelmaker Trotss: ombouw open haard

Een bijzondere ombouw van de haard is een prachtige aanvulling op het interieur. Trotss is meubelmaker en gespecialiseerd in de vervaardiging van dit soort unieke haardmeubels. Een haardmeubel wordt doorgaans gemaakt van mdf of plaatmateriaal met fineer. De afwerking maakt meubelmaker Trotss met een houtsoort naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit gewone houtfineer, natural oak, manhattan oak, vanilla larch, granite walnut, smoked walnut, shadow macassar en nog veel meer.

Ontwerp van het haardmeubel

De vorm van de ombouw bepaal je helemaal zelf; Trotss denkt uiteraard graag mee hoe je nog meer uit het design kunt halen. Het haardmeubel kan een op zich staande ombouw van de haard zijn, een hangend haardmeubel of een grotere ombouw die overgaat in een kast, bijvoorbeeld voor de tv of als buffetkast. Ook de deurtjes zijn helemaal naar jouw smaak uit te werken: met of zonder greep, hoogglans of mat. Alle kleuren zijn mogelijk, zodat het meubel perfect past bij de rest van het interieur. Trotss gebruikt gespoten mdf voor de bouw van het meubel, waardoor je een spatzuiver resultaat krijgt. Met natuursteen – of een ander materiaal naar keuze – wordt de bovenkant van het meubel afgewerkt. Trotss houdt als meubelmaker rekening met alle randvoorwaarden: wil je audio ophangen in de kast? Dan zorgen wij dat je eenvoudig en onopvallend de kabels kwijt kunt. Ledverlichting is uiteraard ook een optie. We maken graag ongewone combinaties en aparte indelingen; jouw wensen staan echter altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat jij lang plezier hebt van het meubel! Ben je op zoek naar een unieke ombouw voor de open haard of wil je een haardmeubel op maat laten maken? Bezoek dan één van de aangesloten haardencentra voor meer informatie!

Voor haardencentra

Trotss kan op verzoek een aantal showmodellen van de haardmeubels leveren. Zo kun je klanten direct laten zien wat de mogelijkheden zijn. Wil je Trotss als meubelmerk aanbieden? Neem contact met ons op